Kümnes päev - Meistriklass õpetajatele ja pidulik lõunasöök Whitehouse restoranis

 Alustasime hommikut tavapäraselt kiirema kõnniga kooli poole, sest juba kell 9 oli meil vaja läbi viia pulgakookide meistriklass Läti kooli õpetajatele. Õpetajad kohal, asusime retsepti ja tehnoloogiat tõlkima. Õpetajatest õpilased olid uskumatult kiired ja andekad, nii et jõudsime kolmele tunnile planeeritud töötoa ära teha kahe poole tunniga. 

Meistriklassis valmistasime laimi-spinati pulgakooke. Läti kooli kolleegid olid uskumatult abivalmid, valmistades meie kirjelduste alusel töötoa tegemiseks puidust plaadid, millel pulgakooke serveerida. Pulgakoogid said palju kiidusõnu ja lubati kindlasti tootmisse võtta. 



Edasi ootas meid pidulik lõunasöök Whitehouse restoranis. Antud restoran on kooliga tihedas koostöös, kus praktiseerivad baarmenid, teenindajad, kokad ja pagar-kondiitrid. 

Restoran on Whitehouse nime all tegutsenud 7 aastat ja nende missiooniks on luua igale külalisele meeldejääv gastronoomiline ja sensoorne kogemus. Restorani meeskond väärtustab loomingulisust ja innovatiivsust ainulaadsete maitsete loomiseks, täiuslikkust ja tähelepanu detailides, et pakkuda laitmatut teenust ning igale külalisele personaalset lähenemist.

Aeg, mil restorani külastasime toimusid üle Riia restoranide päevad, mis sarnaneb üritusega Maitsev Tartu. Meile pakuti neljakäigulist lõunasööki. 




Lõunasöök möödus õdusas vestluses - käimasolevatest projektidest, uutest plaanidest, koolidevahelisest koostööst, õpirändest jms. 

Homme ootab meid sõit kodu poole 😍.

Kommentaarid

Populaarsed postitused