Neljas päev - Seminar koolis koos Läti väikeettevõtjate ja õpetajatega

 Hommikusöök söödud, kingitused kotti ja kooli poole teele. 

Täna toimus koolis seminar - "Siera klubs" seminars ehk Juustuklubi iga-aastane seminar, mille käigus degusteeriti erinevaid rahvuslikke piima- ja lihatooteid. Lisaks toimusid seminari käigus erinevad töötoad. 

Esimeses töötoas demonstreeriti tervislikke piima- ja lihatooteid, mida kõiki sai degusteerida ning juurde räägiti tooraine päritolust, valmistamise tehnoloogiatest ja toiduainetööstuse arengusuundadest -  puhtam ja täisväärtuslikum toit.  








Teine töötuba oli kohe päris praktiline, mis toimus pagari laboratooriumis demoesitlusena. Valmistati eritoitumisest lähtuvalt laktoosi-, gluteeni- ja suhkruvabu pagari-, kondiitri- ja kulinaarseid tooteid. 

   

  

Kolmandas töötoas, mille teemaks oli toidukunst ja mida viis läbi Riia kooli õpetaja Inesa Bedeice, oli täis ilu, harmooniat, lõhnu jne. Inesa demonstreeris toidukunsti suundi ja erinevaid maitseid, lähtudes kaasaegsetest populaarsetest suundadest nagu toit metsast lauale ja farmist lauale põhimõttest. 



Neljandat töötuba viis läbi samuti Riia kooli õpetaja (nime kahjuks ei tea). Töötoa teemaks desserdid. 



Homme st laupäeval ootab meid üllatus koolis...


Kommentaarid

Populaarsed postitused